TÖBB MINT 60 ORSZÁGBAN

A Make-up Studio márkát az 1980-as években, Amszterdamban alapította a világ egyik első sminkmestere: Wil van ’t Hek. Amszterdam a művészet, a tolerancia és a sokszínűség otthona. Ezeket az alapértékeket a Make-up Studio is büszkén képviseli már több, mint 60 országban.

Make-up Studioval te is szabadjára engedheted igazi egyéniséged, felfedezheted a professzionális sminkművészet világát, függetlenül az életkorodtól, a nemedtől és attól, hogy épp a világ mely pontján élsz.

FESZEGESD A HATÁRAIDAT!

Ez a márka nem csak magas minőségű professzionális sminktermékekről szól, hanem arról is, hogy arra bíztatunk: kísérletezz bátran, feszegesd a határaidat, próbálj ki mindent.

Színeinket, textúráinkat úgy terveztük, hogy minél könnyebben párosíthasd, keverhesd őket, saját színeket és új, egyedi összhatást alkotva. A Make-up Studio a kalandról, a felfedezésről és az alkotásról szól.

SMINKELÉS FORRADALMA

Szeretjük megmutatni azt is, amivel mi kísérletezünk: legyen szó forradalmian új technikákról vagy eszközökről, tippekről vagy trükkökről. Számunkra az a legfontosabb, hogy úgy érezd, nálunk megtaláltad és felfedezted az egyéniségednek megfelelő sminket, amely segít az önkifejezésben.

KÖZÖSSÉGI CSATORNÁINK